1+1=3 Organic Rosé Cava Extra Dry

1349

Tuotekuvaus

”EDULLINEN OSTOS” – Viinilehti

Hekumallisen maukas roseecava!

Tämä kuohuviini on myös luomua eikä sen valmistuksessa ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille. Rypäleet onkin valikoitu ja poimittu käsin tuottajan omilta huipputarhoilta ja niitä on kypsytetty yli 9 kuukautta sakan päällä. Makumaailma on maukkaan hedelmäinen, jossa punaiset marjat tulevat loistavasti esiin. Kokonaisuuden kruunaa hento kypsytyksen tuoma paahteisuus. Erinomainen seurustelu kuohuviini, mutta ryhtiä on tarpeeksi myös ruokapöytään esim. lohelle.

Tuottaja U mes U fan Tres on dynaaminen ja ympäristölle omistautunut vuonna 2000 Font-rubín kuntaan Josep Antoni Bonellin ja Josep Piñolin toimesta perustettu viinitila. Tuottaja on hankkinut kaikille tarhoillensa luomustatuksen ja kaikki heidän viininsä ovat myös vegaanisia.

Tuottajan nimi U mes u fan tres on katalaania ja tarkoittaa ”yksi plus yksi on kolme”. Tämä tulee viinitilan filosofiasta, jonka mukaan laadukkaista rypäleistä, terveestä maaperästä ja tinkimättömästä ammattitaidosta syntyy huippulaatuisia viinejä, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa.

Kuiva, hapokas, vadelmainen, kirsikkainen, kevyen aprikoosinen, viherpäärynäinen, hennon paahteinen

Tuotenumero: 542937

Alkuperä: Espanja >DO Cava

Rypäle: Pinot Noir

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 19,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: U Mes U Fan Tres

Seurustelujuoma, salaatit ja kasvisruoka, tapas ja antipasti, pikkusuolaiset