Zucchinipizza

1498

750 ml

Villa Valentina Il Classico Bianco Organic

Italia > IGT Puglia

-%

1498

750 ml

Villa Valentina Il Classico Bianco Organic

Italia > IGT Puglia

-%

Ainekset

Pohja:
50 g hiivaa
3 dl vettä
4 rkl meijerivoita
2 tl suolaa
2 tl juoksevaa hunajaa
6 dl spelttisihtijauhoja

 

Täyte:
600 g zucchinia eli kesäkurpitsaa
1 punainen paprika
1 tl suolaa
3 dl tomaattikastiketta
400 g tuorejuustoa
3 tl extra virgin oliiviöljyä
300 g mozzarellaraastetta
300 g pizzajuustoraastetta

tilliä koristeluun

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Zucchinista eli kesäkurpitsasta saat herkullisen täytteen pizzan päälle!

 

1. Kuumenna uuni 250°C:een.

 

2. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset. Työstä pehmeä taikina ja anna sen kohota n. 30 minuuttia.

 

3. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi ja aseta siivilään. Lisää suola ja anna valua noin 10 minuuttia.

 

4. Kauli taikinasta neljä ohutta pizzapohjaa. Levitä tomaattikastike pohjien päälle. Lisää valutetut kesäkurpitsaviipaleet tomaattikastikkeen päälle. Lisää paprikaviipaleet.

 

5. Sekoita tuorejuusto ja öljy keskenään, ja lisää seos nokareina pizzojen päälle. Ripottele lopuksi juustoraasteet pizzojen pinnalle.

 

6. Paista pizzoja noin 10 minuuttia.

 

Lisää lopuksi päälle tuoretta tilliä ja tarjoile heti.

 

Valmistusaika: 1h

Annosmäärä: 4 pizzaa