Yrttinen kalkkunalasagne

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

TÄYTE
1/2 kpl juuriselleriä
2 kpl porkkanaa
1 paketti kalkkunan paistijauhelihaa
2 rkl öljyä
1 kpl sipulia
suolaa ja pippuria
2 rkl basilikaa
1 pkt tomaattimurskaa
1 pkt koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl vettä

 

KOKOAMISEEN
6-8 kpl lasagnelevyjä
1 pss juustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lasagne on perinteinen italialainen ruokalaji. Vähärasvainen kalkkuna tuo vaihtelua ruokapöytään!

 

1. Esilämmitä uuni 190C asteeseen. Raasta selleri ja porkkana. Pilko sipulit.

 

2. Ruskista kalkkunajauheliha suurella pannulla öljyssä ja lisää joukkoon sipulit.

 

3. Lisää pannulle juuresraaste sekä mausteet. Sekoita.

 

4. Madalla lämpöä ja lisää tomaattimurska, vesi ja koskenlaskija tasaiseksi sekoittaen. Massan tulisi olla melko tiivistä.

 

5. Voit halutessasi lisätä vielä kourallisen juustoraastetta, jos haluat lasagnen täytteen olevan juustoista ja venyvää.

 

6. Kokoa vuokaan: Nosta uunivuoan pohjalle ensimmäinen kerros kalkkunamassaa ja lado päälle lasagnelevyjä. Toista kerroksia niin kauan, että levyt loppuvat ja päällimmäinen kerros on kalkkunamassaa.

 

7. Ripottele päälle haluamasi määrä juustoraastetta ja paista uunissa noin 25-30 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Ota vuoka huoneenlämpöön ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Tarjoile lämpimänä esimerkiksi tuoreen salaatin kanssa.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4-5