Vivahteikkaat viikuna- ja ricottaleivät

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

6 kypsää viikunaa

1 kourallinen hasselpähkinöitä

4-6 palaa vaaleaa leipää

1 paketti ricottajuustoa

2 tl hunajaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa viikunat pitkittäin noin kolmeen osaan ja leikkaa hasselpähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi.

 

2. Paahda leivät paahtimessa tai paistinpannulla, voitele leipäpalat makusi mukaan ricottajuustolla.

 

3. Asettele päälle 3-4 viikunaviipaletta ja valuta päälle hunajaa.

 

4. Koristele ja tarjoile leivät hasselpähkinärouheen kanssa.

 

Valmistusaika: 10 min.
Annosmäärä: 4-6 annosta.