Villiriisi-jamssisalaatti

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Pinot Noir

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Pinot Noir

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

4 pientä jamssia
oliiviöljyä paistamiseen
2 dl villiriisiä
1 dl saksanpähkinöitä
½ dl kurpitsansiemeniä
1 tl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
tuoretta korianteria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 200’C asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla valmiiksi.

 

2. Leikkaa jamssit pieniksi lohkoiksi ja sekoita oliiviöljyssä. Paahda jamsseja 25 minuuttia uunissa, kunnes ne ovat kokonaan kypsiä. Valmista samaan aikaan riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

 

3. Sekoita joko suoraan lautaselle tai sekoituskulhoon lämpimät jamssit sekä riisi. Lisää mukaan saksanpähkinöitä ja kurpitsansiemeniä. Mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Koristele annos korianterinlehdillä.

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 1