Viikunoita ja parmankinkkua

969

899

750 ml

Riesberg Premium Riesling

Saksa

-7%

969

899

750 ml

Riesberg Premium Riesling

Saksa

-7%

Ainekset

40 g rucolaa
4 tuoretta viikunaa
4 viipaletta parmankinkkua
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl appelsiinimehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 pieni punainen chili

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lämmin tuulahdus Etelä-Euroopasta! Viikunat ja parmankinkku on sopivaa pikku purtavaa tarjottavaksi illan istujaisiin.

 

1. Pilko rucola suupalan kokoisiin osiin, aseta ne suurelle tarjoiluastialle. Leikkaa viikunat neljään osaan ja asettele ne rucolan päälle.

 

2. Leikkaa parmankinkku suikaleiksi ja asettele lautaselle.

 

3. Laita öljy, appelsiinimehu ja hunaja astiaan ja sekoita hyvin. Kaada kastike pieneen astiaan. Kuutio chili. Lisää chili kastikkeeseen ja sekoita hyvin!

 

Pirskota kastiketta salaatin päälle.

 

Valmistusaika: 15min.

Annosmäärä: 4