Vegaaninen linssibolognese

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

400 g linssejä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
400 g tomaattimurskaa
suolaa ja pippuria
ripaus pizzamaustetta
ripaus chilimaustetta
2 dl vettä
öljyä paistamiseen

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Linssibolognese on vegaaninen vaihtoehto perinteiselle spagetti bologneselle. Kokeile ja ylläty!

 

1. Huuhdo linssit huolellisesti kylmän veden alla ja valuta kuiviksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuori porkkana ja raasta kulhoon.

 

2. Kuullota sipuleita keskisuurella kasarilla ja lisää porkkanaraaste sekaan. Lisää tomaattimurska sekä tomaattipyree. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä muilla mausteilla makusi mukaan (esim. pizzamauste, yrtit, chili)

 

3. Lisää linssit sekä vesi kasariin ja hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.

 

Tarkista kypsyys ja tarjoile pastan kanssa! Koristele halutessasi tuoreella basilikalla.

 

 

Valmistusaika: 35 min.
Annosmäärä: 4-6