Vegaani Red Velvet -brownie

1599

750 ml

Bestheim Cremant d’Alsace Brut Premium

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

1599

750 ml

Bestheim Cremant d’Alsace Brut Premium

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

Ainekset

POHJA:
2 dl kikherneitä
1 dl siirappia
1 dl maapähkinävoita
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl punajuurijauhetta
2 tl vaniljajauhetta
1 tl viinietikkaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1/2 dl pähkinä rouhetta

 

TÄYTE:
5 rkl vegaania kermajuustoa
1/2 dl cashew pähkinöitä
1 rkl sokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 225’C asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla valmiiksi.

 

2. Aja kaikki pohjan ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. Kaavi 3/4 taikinasta uunipellille ja levitä lastalla tasaisesti. Säästä 1/4 taikinaa myöhemmäksi. Levitä pähkinärouhe tasaisesti koko taikinan päälle ja siirrä pelti odottamaan.

 

3. Sekoita kaikki täytteen ainekset monitoimikoneen kulhossa ja aja täyte sileäksi. Levitä täyte varovaisesti pohjan päälle lastan avulla, varoen kerrosten sekoittumista. Lusikoi loput pohjan taikinasta täytteen päälle ja tee ohuella tikulla siitä sekalaisia kuvioita ja viivoja täytteen päälle.

 

4. Paista uunissa 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää. Anna brownien jäähtyä hieman ennen tarjoilua ja tarjoile vaikkapa kaurajäätelön kanssa!

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 8-10 kpl
Erikoistyövälineet: monitoimikone