Varhaisperunasalaatti parmankinkulla

2599

2199

750 ml

Creation Chardonnay 2016

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

-15%

2599

2199

750 ml

Creation Chardonnay 2016

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

-15%

Ainekset

800 g varhaisperunoita
suolaa
2 paketti parmankinkkua
3 varhaissipulia
1 prk creme fraichea
1 pss ranch -dippijauhetta
1 dl majoneesia
mustapippuria myllystä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pestyt varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä kypsät perunat. Kuutioi jäähtyneet ja kuorelliset perunat karkeasti ja aseta ne suureen sekoituskulhoon. Saksi joukkoon parmankinkut ja varhaissipulit. Säästä osa pienityistä kinkusta ja sipuleista koristeluun.

 

2. Sekoita creme fraichen joukkoon dippijauhe ja lisää majoneesi. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada kastike perunoiden joukkoon varovasti nostellen. Koristele salaatin pinta pekonilla ja kevätsipulilla, rouhi päälle mustapippuria myllystä. Anna makujen tasaantua vielä viileässä ennen tarjoilua.

 

3. Tarjoile perunasalaatti sellaisenaan tai osana esimerkiksi runsasta grilliateriaa.

 

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 4