Varhaisperunasalaatti parmankinkulla

2498

750 ml

Creation Chardonnay

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

2498

750 ml

Creation Chardonnay

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

Ainekset

800 g varhaisperunoita suolaa 2 paketti parmankinkkua 3 varhaissipulia 1 prk creme fraichea 1 pss ranch -dippijauhetta 1 dl majoneesia mustapippuria myllystä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pestyt varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä kypsät perunat. Kuutioi jäähtyneet ja kuorelliset perunat karkeasti ja aseta ne suureen sekoituskulhoon. Saksi joukkoon parmankinkut ja varhaissipulit. Säästä osa pienityistä kinkusta ja sipuleista koristeluun.

2. Sekoita creme fraichen joukkoon dippijauhe ja lisää majoneesi. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada kastike perunoiden joukkoon varovasti nostellen. Koristele salaatin pinta pekonilla ja kevätsipulilla, rouhi päälle mustapippuria myllystä. Anna makujen tasaantua vielä viileässä ennen tarjoilua.

3. Tarjoile perunasalaatti sellaisenaan tai osana esimerkiksi runsasta grilliateriaa.

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 4