Valkopapudippi kasviksille ja leivälle

1449

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

1449

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

3/4 dl oliiviöljyä
1 purjo
2 valkosipulinkynttä
400 g kypsiä valkopapuja
2 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Paista karkeaksi leikattuja purjoja ja murskattuja valkosipuleja öljyssä pannulla, kunnes ne ovat pehmeitä ja kunnolla ruskeaksi paistuneita.

 

2. Kaada pannun sisältö tehosekoittimeen, lisää hyvin huuhdellut ja valutetut pavut, sitruunamehu, suola ja oliiviöljy.

 

3. Aja dippiaineksia tehosekoittimessa niin, että kaikki on hyvin sekaisin ja hienontunut, mutta pieniä sattumia vielä löytyy.

 

4. Kaavi dippi tarjoilukulhoon, ja viimeistele oliiviöljyllä ja hienonnetulla ruohosipulilla.

 

Tarjoile esimerkiksi parsakaalin, parsan, kukkakaalin tai tuoreen leivän kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4