Vadelmagraavattua siikaa ja vihersalaattia

1248

750 ml

Bonpas Légende de Bonpas Luberon

Ranska > AC Luberon

-%

1248

750 ml

Bonpas Légende de Bonpas Luberon

Ranska > AC Luberon

-%

Ainekset

VADELMAGRAAVATTU SIIKA:

200 g ruodotonta siikafileetä

2 dl pakastekuivattuja vadelmia

2 rkl hienoa merisuolaa

2 rkl sokeria

1 tl roseepippuria

 

VIHERSALAATTI:

1 kourallinen rucolaa

1 kourallinen friseesalaattia

1 kourallinen jääsalaattia

1 rkl sitruunamehua

1 rkl oliiviöljyä

suolaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele vadelmagraavattu siika. Sekoita kuivatut vadelmat, suola, sokeri sekä pippurit keskenään ja hiero tasaisesti siikafileiden pintaan. Lado siiat leivinpaperiin ja kääri kelmun avulla tiukalle rullalle. Siirrä kalarulla jääkaappiin maustumaan ja anna tekeytyä yön yli.

 

2. Pyyhi fileestä ylimääräiset mausteet pois talouspaperilla ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

 

3. Pese, kuivaa ja revi salaatit tarjoiluastiaan. Mausta sitruunamehulla, öljyllä ja suolalla. Sekoita hyvin. Tarjoile graavattu siika vihersalaatin, tuoreiden vadelmien ja sitruunaviipaleiden kanssa raikkaana alkuruokana.

 

Valmistusaika: 15 min + graavaus yön yli
Annosmäärä: 4-6