Vadelma-suklaabrowniet

1248

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

1248

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

Ainekset

200 g tummaa suklaata
125 g voita
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
2 dl vadelmia
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
2 rkl tomusokeria koristeluun
1 dl tuoreita vadelmia koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 200 C asteeseen ja vuoraa uunipelti valmiiksi leivinpaperilla.

 

2. Kiehauta kattilassa vettä ja aseta metallinen kulho kattilan kanneksi. Sulata suklaa ja voi keskenään metallikulhossa kiehuvan vesihauteen päällä. Sekoita joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen ja nosta kulho pois vesihauteesta, kun taikina on tasaista. Kääntele joukkoon vadelmat.

 

3. Siivilöi märkien ainesten joukkoon vehnäjauhot ja kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi kevyesti nostellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä tasaisesti.

 

4. Paista uunissa noin 35 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.

 

5. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja koristele tomusokerilla. Nauti tuoreiden vadelmien kanssa!

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 8-12 palaa