Uunicamembert glögihillokkeella

1498

750 ml

Anciano Ribera del Duero Crianza

Espanja > DOC Ribera del Duero

-%

1498

750 ml

Anciano Ribera del Duero Crianza

Espanja > DOC Ribera del Duero

-%

Ainekset

1 kiekko camembert-juustoa

 

GLÖGIHILLOKE

2 dl glögiä

1 dl hillosokeria

jouluisia mausteita, kuten kanelia, piparkakkumaustetta jne.

250 g marjasekoitus (pakaste)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Loppuvuoden herkutteluihin sopii uunissa paistettu camember-juusto itse tehdyllä glögihillokkeella!

 

1. Aloita glögihillokkeen valmistamisella. Laita kattilaan glögi, hillosokeri ja jouluisia mausteita kuten kanelia tai piparkakkumaustetta. Lämmittele pienellä lämmöllä, anna kiehahtaa ja lisää joukkoon pakastemarjat.

 

2. Anna porista noin 15 min ennen kun soseutat tasaiseksi sauvasekoittimella. Laita purkkiin ja anna jäähtyä. Hillo jähmettyy kunnolla vasta kun se on ollut jääkaapissa yön yli, mutta voi sitä käyttää jo aikaisemminkin.

 

3. Nosta juusto uunivuokaan ja tee pintaan veitsellä ristikkäisiä viiltoja. Paista juustoa uunissa 200 asteessa 20 min ja tarjoile hillon ja hyvän viinin kanssa!

 

Valmistusaika: 45 min + hillon jäähtyminen

Spread the love