Ainekset
1 kiekko camembert-juustoa
GLÖGIHILLOKE
2 dl glögiä
1 dl hillosokeria
jouluisia mausteita, kuten kanelia, piparkakkumaustetta jne.
250 g marjasekoitus (pakaste)
VALMISTUSOHJE
Loppuvuoden herkutteluihin sopii uunissa paistettu camember-juusto itse tehdyllä glögihillokkeella!
1. Aloita glögihillokkeen valmistamisella. Laita kattilaan glögi, hillosokeri ja jouluisia mausteita kuten kanelia tai piparkakkumaustetta. Lämmittele pienellä lämmöllä, anna kiehahtaa ja lisää joukkoon pakastemarjat.
2. Anna porista noin 15 min ennen kun soseutat tasaiseksi sauvasekoittimella. Laita purkkiin ja anna jäähtyä. Hillo jähmettyy kunnolla vasta kun se on ollut jääkaapissa yön yli, mutta voi sitä käyttää jo aikaisemminkin.
3. Nosta juusto uunivuokaan ja tee pintaan veitsellä ristikkäisiä viiltoja. Paista juustoa uunissa 200 asteessa 20 min ja tarjoile hillon ja hyvän viinin kanssa!
Valmistusaika: 45 min + hillon jäähtyminen