Tyrnisorbetti

1288

750 ml

Setencostas Sparkling Branco Bruto

Portugali > IG Lisboa

-%

1288

750 ml

Setencostas Sparkling Branco Bruto

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

500 g vettä
220 g sokeria
50 g glukoosisiirappia
150 g tyrnimarjoja
sitruunanmehua

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tyrnisorbetti on raikkaan kirpeä jälkiruoka.

1. Mittaa vesi, sokeri ja glukoosisiirappi kattilaan ja kiehauta nopeasti sokeriliemeksi. Älä keitä turhan kauaa vaan niin, että ainesosat liukenevat keskenään.

 

Anna jäähtyä.

 

2. Sekoita tyrnimarjat ja tilkka sitruunamehua tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon sokeriliemi ja sekoita hyvin.

 

3. Jäädytä massa jäätelökoneessa, kunnes koostumus on jäätelömäinen. Jäätelö säilyy pakkasessa muutaman viikon, kunhan sen kääntää uudelleen jäätelöksi koneessa.

 

4. Tarjoile sokeroitujen tyrnimarjojen tai keksien kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4