Tumma pannukakku

1298

750 ml

1+1=3 Organic Cava Brut

Espanja

-%

1298

750 ml

1+1=3 Organic Cava Brut

Espanja

-%

Ainekset

TUMMAT PANNUKAKUT
3 dl puuroriisiä
5 dl maitoa
4 kanamunaa
1 ½ dl ruismallasrouhetta (kaljamallas)
1 ½ tl suolaa
½ dl sokeria
1 rkl kardemummaa

mustikoita ja vadelmia tarjoiluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pannukakkuja ja lettuja voi tehdä monella tyylillä. Kokeile tällä kertaa Rosan tummat pannukakut!

 

1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen ja vuoraan uunipelti valmiiksi leivinpaperilla.

 

2. Keitä puuroriisi maidossa pakkauksen ohjeen mukaisesti ja siirrä syntynyt puuro jääkaappiin jäähtymään. Kun puuro on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi, lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.

 

3. Kaada massa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes taikina on kokonaan kypsää. Jos haluat mieluummin amerikkalaistyylisiä pyöreitä pannukakkuja, voit paistaa pannukakut myös lettupannulla runsaassa määrässä voita.

 

4. Anna tummien pannukakkujen asettua ennen tarjoilua ja nauti lakkahillon ja kermavaahdon kanssa.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 1 pellillinen