Tuliset kanatikut hunajalla

1248

750 ml

Hope Shiraz Reserve

Australia >South Eastern Australia

-%

1248

750 ml

Hope Shiraz Reserve

Australia >South Eastern Australia

-%

Ainekset

400 g broilerin sisäfileitä
suolaa ja pippuria
ruohosipulia

 

Marinadi
3 rkl gochujang-chilitahnaa
1 rkl misotahnaa
½ dl oliiviöljyä
3 rkl hunajaa
1 dl soijakastiketta

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan, jotta ne eivät syty kypsennettäessä palamaan.

 

2. Valmistele marinadi: Mittaa kattilaan chilitahna, misotahna, oliiviöljy, hunaja ja soijakastike. Sekoita kevyesti ja keitä seosta miedolla lämmöllä kunnes kastike tahmaantuu. Leikkaa broilerin sisäfileet puoliksi ja pyörittele ne huoneenlämpöisessä kastikkeessa.

 

3. Varrasta broilerit liotetuilla tikuilla ja kypsennä ne joko grillissä, uunissa tai paistinpannulla. Tarkkaile broilereiden kypsymistä ja alenna lämpötilaa, jos marinadi tuntuu tummuvan liikaa. Mausta kypsät broilerit vielä suolalla ja pippurilla. Koristele broilerit tuoreella ruohosipulilla ja tarjoile suoraan vartaista.

 

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4
Erikoistyövälineet: puisia varrastikkuja