Tuliset jauhelihatacot

599

375 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah 375ml

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

599

375 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah 375ml

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

4 rkl maissiöljyä

2 pientä sipulia pieneksi pilkottuna

4 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna

600 g paistijauhelihaa

3 tl tulista chilijauhetta

2 tl juustokuminaa

16 tacokuorta

2 avokadoa

4 rkl sitruunamehua

lehtisalaattia revittynä

8 kevätsipulia viipaleina

4 tomaattia kuutioituna

2,5 dl hapankermaa

230 g cheddar-juustoa raasteena

suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kuullota sipulit ja valkosipuli pienellä lämmöllä välillä hämmentäen viiden minuutin ajan, tai kunnes ovat pehmeitä. Lisää jauheliha, nosta lämpöä ja paista jauheliha hämmentäen noin 10  minuuttia, tai kunnes jauheliha on ruskistunut tasaisesti. Valuta mahdollisimman paljon rasvaa pois!

 

2. Hämmennä joukkoon chilijauhe ja juustokumina, lisää maun mukaan suolaa ja pippuria paista vielä hetken, jotta mausteet tarttuu jauhelihaan.

 

3. Kuumenna tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori avokado, poista kivi ja viipaloi avokado. Kääntele viipaleet varovasti sitruunamehussa.

 

4. Jaa lehtisalaatti, kevätsipulit, tomaatit ja avokadoviipaleet tacokuoriin. Lisää niihin ruokalusikallinen hapankermaa ja jaa niihin jauhelihaseos. Ripottele päälle juustoraaste ja tarjoa heti!

 

Valmistusaika n. 40 min.
Annosmäärä: 4-6 annosta