Ainekset
4 rkl maissiöljyä
2 pientä sipulia pieneksi pilkottuna
4 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna
600 g paistijauhelihaa
3 tl tulista chilijauhetta
2 tl juustokuminaa
16 tacokuorta
2 avokadoa
4 rkl sitruunamehua
lehtisalaattia revittynä
8 kevätsipulia viipaleina
4 tomaattia kuutioituna
2,5 dl hapankermaa
230 g cheddar-juustoa raasteena
suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kuullota sipulit ja valkosipuli pienellä lämmöllä välillä hämmentäen viiden minuutin ajan, tai kunnes ovat pehmeitä. Lisää jauheliha, nosta lämpöä ja paista jauheliha hämmentäen noin 10 minuuttia, tai kunnes jauheliha on ruskistunut tasaisesti. Valuta mahdollisimman paljon rasvaa pois!
2. Hämmennä joukkoon chilijauhe ja juustokumina, lisää maun mukaan suolaa ja pippuria paista vielä hetken, jotta mausteet tarttuu jauhelihaan.
3. Kuumenna tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori avokado, poista kivi ja viipaloi avokado. Kääntele viipaleet varovasti sitruunamehussa.
4. Jaa lehtisalaatti, kevätsipulit, tomaatit ja avokadoviipaleet tacokuoriin. Lisää niihin ruokalusikallinen hapankermaa ja jaa niihin jauhelihaseos. Ripottele päälle juustoraaste ja tarjoa heti!
Valmistusaika n. 40 min.
Annosmäärä: 4-6 annosta