Tomaattinen uunimakkara

849

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

1 pkt lenkkimakkaraa
1 punainen paprika
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl basilikaa
ripaus mustapippuria
2 dl emmentaljuustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Poista makkarasta kuori ja tee viiltoja parin sentin välein. Puhdista paprika ja pilko reiluiksi paloiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

 

2. Kuullota sipuleita rasvassa pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattimurska ja mausteet.

 

3. Kaada tomaattiseos uunivuokaan ja sekoita joukkoon paprikapalat. Nosta makkarat kasvisten päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

 

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4