RiisiTomaattinen sahrami-riisipata 10 99 750ml Espiritu de Chile Reserva ChardonnayChile >Curicó Valley VIINISUOSITUS AINEKSET1 rkl oliiviöljyä 3 kuutioitua punasipulia 1 valkosipulin kynsi 2 kypsää, kuutioitua tomaattia 2 rkl tomaattipyreetä 2 tl sahramia 1 dl makaronipastaa 300 g valkoista basmatiriisiä 6 dl vettä merisuolaa & mustapippuria 4 rkl turkkilaista jogurttia VALMISTUS VALMISTUS Oletko kyllästynyt jo perinteiseen keitettyyn riisiin? Tomaattinen sahrami-riisipata tuo vaihtelua ruokapöytään!Tomaattinen sahrami-riisipata on maukasta sellaisenaan. Riisipata sopii myös hyvin kanan lisukkeeksi!Esilämmitä uuni 200C asteeseen.Kuumenna isolla pannulla oliiviöljy ja lisää pieneksi pilkotut punasipulit, murskattu valkosipuli ja tomaatit. Paista noin neljä minuuttia tai kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää sahrami ja tomaattipyree ja paista vielä muutama minuutti. Samaan aikaan keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeiden mukaan.Sekoita keskenään tomaattiseos, keitetty pasta ja riisi isossa uuninkestävässä kulhossa. Mausta merisuolalla ja mustapippurilla ja kaada vesi päälle. Paista seosta uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan, kunnes riisi on imeytynyt nesteisiin.Tarjoile sahramiriisi jogurtin tai esimerkiksi uppomunien kanssa.Valmistusaika: 35 min Annos neljälle | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 3 helmikuun, 2019
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat