Thaimaalaiset kalakakut

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

600 g vaaleaa kalafileetä
1 tl sitruunaruohotahnaa
3 kaffirlimetin lehteä
2 punaista, keskivahvaa chiliä tai yksi thaimaalainen chili
1 rkl thaimaalaista kalakastiketta
nippu tuoretta korianteria
1 kananmuna
suolaa
öljyä paistamiseen

Dippikastike:
3 rkl vettä
2 rkl thaimaalaista kalakastiketta
3 rkl soijakastiketta
1 chili
1 limetin mehu
1 rkl raakaruokosokeria
2 vartta kevätsipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Chilillä maustetut thaimaalaiset kalakakut ovat todella helppo valmistaa.

1. Valmista ensin dippikastike. Keitä vesi ja sokeri. Jäähdytä. Sekoita loput ainekset joukkoon.

2. Hienonna kaikki pihvien ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi taikinaksi.

 

3. Muotoile pieniä pihvejä kostein käsin ja paista ne öljyssä molemmin puolin. Tarjoile dippi kalapihvien kanssa.

 

Tarjoa dippinä myös makeaa chilikastiketta.

 

Valmistusaika: 1 tunti
Neljä annosta.