Täytetyt tomaatit

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

8 pihvitomaattia
200 g jauhelihaa
1 punainen paprika
1 sipuli
2 rkl kapriksia
2 rkl tuoretta oreganoa
suolaa ja mustapippuria
200 g raejuustoa
4 rkl parmesaaniraastetta
oreganoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nämä tomaatit voit valmistaa myös grillissä!

 

1. Leikkaa tomaateista lakit pois ja koverra sisus lusikalla. Ripottele tomaattien sisälle hieman suolaa ja anna itkettyä hetki.

 

2. Kaada kertynyt neste pois.

 

3. Pane jauheliha pannulle paistumaan. Kuutioi paprika ja sipuli, kun jauheliha on ruskistunut, lisää pannulle paprika- ja sipulikuutiot. Paista pari minuuttia ja lisää kaprikset, hienonnettu oregano, suolaa ja mustapippuria.

 

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon raejuusto.

 

5. Lusikoi täyte tomaattien sisälle ja ripottele pinnalle parmesaaniraaste.

 

6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele oreganolla.

 

Valmistusaika: 30 min.
Annosmäärä: 4