Täysjyvä-kalkkuna subi

899

750 ml

2u Duas Uvas Rose

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas Rose

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

2 esikypsennettyä patonkia

majoneesia

1 suuri tomaatti

1/2 kypsä mango

tammenlehtisalaattia

4 viipaletta cheddarjuustoa

200 g kalkkunaviipaleita

sitruunamehua

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuumenna uuni 200C asteeseen ja vuoraa uunipelti valmiiksi leivinpaperilla.

 

2. Paista esikypsennettyjä patonkeja pakkauksen ohjeiden mukaan uunissa, kunnes ne ovat rapeita. Nosta jäähtymään ja leikkaa toiseen reunaan halkio terävällä veitsellä. Leikkaa tomaatti ja kuorittu mangon puolikas viipaleiksi.

 

3. Voitele patonki majoneesilla ja täytä tomaattiviipaleilla, mangolla, salaatilla, juustolla ja kalkkunalla. Purista täytteiden päälle hieman tuoreen sitruunan mehua, jotta saat raikkaan ja mielenkiintoisen makuparin viinin kanssa. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi ristikkoperunoiden kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 2