Tapaslautanen

2099

2 L

Palacio Conde Tempranillo hanapakkaus

Espanja > DO Valencia

2099

2 L

Palacio Conde Tempranillo hanapakkaus

Espanja > DO Valencia

Ainekset

Valikoima erilaisia leikkeleitä
chorizoa
salamia
Parman kinkkua
erilaisia pateita
suolakurkkuja
hillosipuleita

paahdettua leipää
leipätikkuja

VALMISTUSOHJE

Spread the love
Espanjalainen tapas, on yksinkertaisimmillaan viinin kyytipojaksi tarkoitettu suupalan kokoinen annos ruokaa:
Pala perunamunakasta, suolaturskaa patonkiviipaleella, pikkelöityä paprikaa tai ilmakuivattua kinkkua.

Tapaksia on satoja, jopa tuhansia erilaisia!
Se voi yhtälailla olla katkarapuja valkosipuliöljyssä tai paistettuja perunakuutioita (mausteisella tomaattikastikkeella tai paprika-aiolilla kuin kymmenestä raaka-aineesta valmistettu kulinaarinen taidonnäyte.

Tällä kertaa;
Valikoima erilaisia leikkeleitä, esimerkiksi chorizoa, salamia, Parman kinkkua tai vaikka erilaisia pateita – yhteensä noin 350-400g riittää alkupalaksi neljälle.

Tarjoile lisäksi oliiveja, cornichon minisuolakurkkuja, hillosipuleita ja tuoretta tai paahdettua leipää, sekä grissini leipätikkuja