Talonpoikainen kalkkunarulla

3199

3 L

Espíritu de Chile Cabernet Carmenère hanapakkaus

Chile

-%

3199

3 L

Espíritu de Chile Cabernet Carmenère hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

4 kalkkunafileetä
1 dl paahdettua ja murustettua paahtoleipää
2 dl mantelilastuja
2 dl pestoa
suolaa ja pippuria
rosmariinia koristeeksi

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullinen  kalkkunarulla valmistuu meheväksi uunissa!
Kalkkunarulla on herkullinen ja helppo valmistaa.

Esilämmitä uuni 200 C asteeseen.

Valmistele kalkkunarullat:
Hakkaa kalkkunafileet ohuiksi lihanuijalla tai kaulimella.
Murskaa hyvin keskenään paahdetut leivänmurut, mantelilastut sekä pesto.
Mausta suolalla sekä pippurilla ja levitä tasaisesti ohuiden kalkkunafileiden päälle.
Kääri kaikki neljä fileetä rullaksi ja solmi ainakin kolmesta kohtaa elintarvikenarulla.
Työnnä mahdollisesti ulos tursunut täyte nätisti takaisin rullan sisälle.

Esipaista rullat pannulla kultaisiksi, jotta saat kaiken mehukkuuden säilymään rullan sisällä. Siirrä paistetut rullat uunivuokaan ja paista vielä 30 minuuttia uunissa, kunnes kalkkuna on kokonaan kypsää.
Leikkaa rullista nauhat saksilla ja paloittele liha valmiiksi annospaloiksi.
Koristele annospalat tuoreella rosmariinilla ja tarjoile esimerkiksi keitetyn bulgurin tai lämpimän peruna-salaatin kanssa.

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4