Surf and turf pasta

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

Ainekset

400g pastaa (tuorepasta tai spagetti)

200g chorizomakkara

400g jättikatkaravunpyrstöjä

1 chili

2 valkosipulinkynttä

1 lime

oliiviöljyä paistamiseen

basilika tai korianteri

suolaa, pippuria ja paprikajauhetta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Surf and turf annoksissa yhdistetään tunnetusti merenelävät sekä punainen liha. Tällä kertaa Rosan keittiössä kokkaillaan Surf and turf-tyylillä pastaa, jossa päätähtinä on jättikatkaravunpyrstöt ja chorizomakkara! 

 

1. Ota jättikatkaravunpyrstöt sulamaan huoneenlämpöön. Sulata paketin ohjeiden mukaisesti. Voit toki käyttää myös tuoreita tai korvata jättikatkaravunpyrstöt halutessasi pienemmillä katkaravuilla.

 

2. Leikkaa valkosipulit ja chili. Kuori chorizomakkara ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

 

3. Keitä pasta. Laita tällä välin paistinpannulle oliiviöljyä, valkosipulit sekä chiliä. Lisää chorizot ja paista keskilämmöllä. Lisää viimeiseksi jättikatkaravunpyrstöt, mutta älä kypsennä liian kauaa, ettei ravut pääse sitkistymään! Mausta suolalla, pippurilla sekä paprikajauheella. Jos kaipaat lisää tulisuutta, lisää vielä chilihiutaleita.

 

4. Lisää pasta paistinpannulle muitten ainesten joukkoon ja sekoita hyvin. Purista vielä limestä mehua ja raasta sen kuorta joukkoon. Viimeistele annos tuoreilla yrteillä, esimerkiksi basilikalla tai korianterilla. Voit myös ripotella parmesaanijuustoa annoksen päälle.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30 min