Suklaapannarit

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/suklaapannarit/

Tulosta resepti

2 munaa
4 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
6 rkl juoksevaa margariinia
Täytteet:
marjoja, hedelmiä, kermavaahtoa ja suklaakastiketta, jäätelöä

Suklaapannarille voit laittaa mielesi mukaan tuoreita marjoja, kermavaahtoa, jäätelöä.. anna mielikuvitukselle tilaa!

Pannukakut sopivat niin aamiaiselle kuin vaikka illan herkkutteluhetkeen.
Pannukkakku rakastavat kaikki!

Pannareiden kuohkeus syntyy leivinjauheella ja taikinaa turvottamalla.
Väliin sopii vadelmahillo, boysenmarja, nutella, banaania, mustikat, Nutella, vadelmat, kermavaahto, suklaakarkit ja -kastike…..

Mehevin lopputulos syntyy, kun käännät pannarit heti kun mahdollista.!
Silloin ne eivät kuivu turhaan.

Riko munat kulhoon ja vispaa hetki.
Sekoita joukkoon maito ja kuivat aineet.
Lisää taikinaan 2 rkl margariinia ja anna turvota jääkaapissa 30 minuuttia.
Sulata ½–1 rkl margariinia paistinpannulla.
Valuta pannulle 2–3 halkaisijaltaan noin 15 cm:n pannukakkua pannun koosta riippuen.
Paista vain muutama pannukakku kerrallaan – näin ne on helpompi kääntää.
Paista pannukakkuja 2–4 minuuttia ja käännä ne heti kun mahdollista.
Paista myös toiselta puolelta 2–4 minuuttia. Toista, kunnes koko taikina on paistettu.

Kasaa letut torniksi ja laita väliin erilaisia täytteitä tai tarjoile yksitellen mieleistesi makeiden lisukkeiden kanssa.

Suklaapannarit kruunaa kupliva LOVE!

Valmistusaika: 1 h
Annos neljälle