Mehevä suklaakakku

1249

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

1249

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

Ainekset

200 g taloussuklaata
200 g margariinia
4 munaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

KUORRUTUS
150 g taloussuklaata
1 dl kermaa
1 rkl margariinia

tuoreita marjoja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Suklaakakku sulaa suussa!

 

1. Voitele halkaisijaltaan noin 24 cm:n irtopohjavuoka ja ripottele tasaisesti korppujauhoja reunoille niin, että se tarttuu voihin.

 

2. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa.

 

3. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sen jälkeen sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos vaahdon sekaan.

 

4. Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan.

 

5. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia.

 

6. Aloita kuorrutteen valmistus kuumentamalla kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää sekaan suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista.

 

7. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.

 

Koristele tuoreilla marjoilla.

 

Valmistusaika: 1 h
Annosmäärä: 10 palaa