Suklaa-avokadovanukas

1149

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

1149

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

Ainekset

55 g tummaa suklaata
1 iso kypsä avokado
4 rkl täysrasvaista kookosmaitoa
4 tl vaahterasiirappia
0,5 tl luonnollista vaniljauutetta
hyppysellinen suolaa

 

Koristeluun:
Kevyesti paahdettua tummaa suklaata
tuoreita marjoja (esim. mustikoita ja vadelmia)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tiesitkö, että avokadoa voi käyttää myös jälkiruoassa? Herkullinen suklaa-avokadovanukas on kokeilemisen arvoinen!

 

1. Sulata suklaa vesihauteessa, eli laita suklaa lämmönkestävään kulhoon hiljakseen poreilevan vesikattilan päälle viideksi minuutiksi niin, ettei kulhon pohja kosketa veteen!

 

2. Kaavi avokadon malto kuoresta monitoimikoneeseen. Soseuta malto tasaiseksi ja lisää kookosmaito, vaahterasiirappi, vaniljauute ja suola. Lusikoi sula suklaa mukaan ja soseuta tasaiseksi seokseksi.

 

3. Lusikoi seos pieniin laseihin. Koristele paahdetulla suklaaraasteella ja tuoreilla marjoilla!

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4 annosta

Noin 1,80€ per annos