Spagetti tomaatti-basilika-valkosipulikastikkeessa

828

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

828

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

5 rkl oliiviöljyä
1 sipuli pieneksi pilkottuna
800 g tomaattimurskaa
4 valkosipulin kynttä pilkottuna
Suolaa ja pippuria

450 g spagettia
Iso kourallinen tuoreita basilikan lehtiä revittynä
Tuoreita vegaanisia parmesaanilastuja tarjoiluun (violife Prosociano)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullinen spagetti maistuu seuraavana päivänä jopa paremmalta!
Kuumenna öljy isossa kattilassa keskilämmöllä. Lisää sipuli kattilaan ja kuullota viisi minuuttia, kunnes sipuli on pehmeää.
Lisää tomaatit ja valkosipuli. Kiehauta ja anna sitten hautua keskilämmöllä 25-30 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta suolatussa vedessä sopivan pehmeäksi. Valuta ja siirrä lämpimään tarjoiluastiaan.

Kaada kastike pastan päälle. Lisää basilika ja sekoita.

Tarjoile parmesaanilastujen kanssa.

Valmistusaika: 40 minuuttia.
Annos neljälle