Sipuli-pekonidippi sipseille

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

Ainekset

1 prk ranskankermaa

1 pkt pekonia

1 punasipuli

2 valkosipulinkynttä

suolaa ja pippuria maustamiseen

voita paistamiseen

ruohosipulia koristeluun

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kukapa ei tykkäisi sipsistä ja dipistä? Tämä sipuli-pekonidippi voittaa kaikki kaupan valmisdipit! Tässä reseptissä annetaan sipulin hautua pitkään pannulla voissa ja kaiken kruunaa rapsakka pekonimuru. Tällä dipillä hurmaat taatusti vieraat illanistujaisissa.

 

1. Leikkaa sipulista pieniä kuutioita. Laita pannulle voita ja paista sipuleita matalalla lämmöllä. Anna sipulin muhia n. 20-30 minuuttia. Sekoittele välillä. Tämän jälkeen anna sipulin jäähtyä. Tällä välin paista pekonia ja leikkaa siitä pientä murua.

 

2. Laita kulhoon ranskankerma, pekoni ja sipuli. Leikkaa myös valkosipulia joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

3. Laita jääkaappiin maustumaan hetkeksi ennen tarjoilua.

 

3. Lisää vielä pekonimurua ja ruohosipulia päällimmäiseksi koristeeksi. Ja se oli siinä!

 

Valmistusaika: 40 min

Annosmäärä: Tästä riittää useammalle

 

 

Spread the love