Sinappi

3548

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2020

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

-%

3548

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2020

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

-%

Ainekset

5 rkl sinappijauhetta

5 rkl sokeria

n. ½ dl vettä

½-1 tl suolaa

2 rkl etikkaa

tilkka konjakkia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tee täksi jouluksi itse maukas sinappi! Sinappi on klassinen kinkun kaveri, jolla voi kuorruttaa kinkun sekä nauttia sitä kinkun seurana!

 

1. Sekoita sinappijauhe ja sokeri keskenään. Kiehauta vettä kattilassa.

 

2. Kaada kiehuvaa vettä sinappi-sokerin joukkoon jatkuvasti sekoittaen. Jatka, kunnes sinappi on haluamasi paksuista.

 

3. Mausta sinappi makusi mukaan suolalla, etikalla ja konjakilla.

 

4. Kaada sinappi lasipurkkiin/purkkeihin ja sulje tiiviisti.

 

Anna sinapin tekeytyä jääkaapissa vähintään vuorokausi.

Tarjoa joulupöydässä kinkun seurana!

 

Valmistusaika: 25 min (+ maustuminen)

 

Kinkun paisto-ohje tästä>>