Silli-munakaviaari

Ainekset

2 prk Matjes -silliä

2 prk ranskankermaa

4 kpl luomu kananmunia

1 pnt tilliä

2 rkl sinappia

2 punasipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Keitä kananmunat kahdeksan minuutin muniksi ja jäähdytä kylmässä vedessä.
Valuta sillit ja pilko hiukan pienemmiksi.
Pilko kuorittu sipuli aivan pieneksi kuutioksi.
Pilko paria oksaa lukuun ottamatta koko tillipuntti.
Leikkaa kananmunat myös pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset ranskankerman kanssa ja anna tekeytyä jääkaapissa, kunnes perunat ovat kypsät.

Tarjoa sillikaviaari lämpimien perunoiden ja ruisleivän kanssa, ja koristele parilla tillinoksalla.

Resepti neljälle
Valmistusaika: 30 min