Sienipizza

1699

1498

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-12%

1699

1498

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-12%

Ainekset

1 valmis pizzataikina

1 prk ranskankermaa

haluamiasi sieniä

sipulia

voita

juustoraastetta

timjamia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Sienipizza on herkkua, etenkin syksyllä kun metsät ovat pullollaan sieniä! Tähän pizzaan voit käyttää mitä vaan sieniä herkkusienistä kantarelleihin tai tehdä eri sienistä sekoituksen.

 

1. Voit valmistaa pizzapohjan itse, mutta nykyään on myös hyviä valmispohjia saatavilla. Me käytimme valmispohjaa ja annoimme sen sulaa ja turvota jääkaapissa yön yli.

 

2. Paista pannulla sienet. Me käytimme herkkusieniä sekä kantarelleja. Anna nesteen haihtua. Lisää sitten vielä sipulia ja nokare voita.

 

2. Muotoile valmiista pizzataikinasta ympyrä. Laita ranskankerma pohjalle ja lisää täytteet pizzan päälle. Laita myös tuoretta timjamia.

 

3. Paista uunissa 225-asteessa noin 10-15 min. Koristele pizza timjamin oksilla!

 

Valmistusaika: 30 min + pizzataikinan tekeytyminen

Annosmäärä: 1 iso pizza

Spread the love