Ainekset
1 pkt haluamaasi makkaraa
5 perunaa
1 omena
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni lanttu
1 rkl hunajaa
öljyä paistamiseen
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus grillimaustetta
4 kpl kananmunia
persiljaa koristeluun
VALMISTUSOHJE
Tähän pyttipannuun hyödynnetään jääkaapin jämät ja sesongin antimet!
1. Kuutioi kaikki ainekset: keitetty peruna, lanttu, kesäkurpitsa, omena sekä makkara. Aineksia voit soveltaa makusi ja silloisen sesongin mukaan!
2. Laita paistinpannulle reilu nokare voita ja loraus oliiviöljyä. Heitä pannulle ensimmäiseksi lanttu ja kesäkurpitsa, sillä näiden kypsymisessä kestää pisimpään. Lisää seuraavaksi perunat, omena sekä makkarat.
3. Mausta grillimausteella, suolalla, pippurilla sekä hunajalla. Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien kera. Koristele annos halutessasi persiljalla
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4