Sesongin pyttipannu

1298

750 ml

2U Duas Uvas Premium

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

1298

750 ml

2U Duas Uvas Premium

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1 pkt haluamaasi makkaraa

5 perunaa

1 omena

1 pieni kesäkurpitsa

1 pieni lanttu

1 rkl hunajaa

öljyä paistamiseen

ripaus suolaa ja pippuria

ripaus grillimaustetta

4 kpl kananmunia

persiljaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tähän pyttipannuun hyödynnetään jääkaapin jämät ja sesongin antimet!

 

1. Kuutioi kaikki ainekset: keitetty peruna, lanttu, kesäkurpitsa, omena sekä makkara. Aineksia voit soveltaa makusi ja silloisen sesongin mukaan!

 

2. Laita paistinpannulle reilu nokare voita ja loraus oliiviöljyä. Heitä pannulle ensimmäiseksi lanttu ja kesäkurpitsa, sillä näiden kypsymisessä kestää pisimpään. Lisää seuraavaksi perunat, omena sekä makkarat.

 

3. Mausta grillimausteella, suolalla, pippurilla sekä hunajalla. Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien kera. Koristele annos halutessasi persiljalla

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

Spread the love