Sesongin parsafrittata

998

750 ml

Earth Song Chenin Blanc Sauvignon Blanc

Etelä-Afrikka > WO Western Cape

-%

998

750 ml

Earth Song Chenin Blanc Sauvignon Blanc

Etelä-Afrikka > WO Western Cape

-%

Ainekset

250 g tankoparsaa

4 kananmunaa

1 dl ruokakermaa

ripaus suolaa ja pippuria

1 dl parmesaaniraastetta

öljyä paistamiseen

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tankoparsa on selvä kevään merkki! 

 

1. Huuhtele parsat kylmällä vedellä ja napsauta parsasta puumainen alaosa pois. Voit halutessasi pilkkoa parsat pienempiin osiin. Paista parsat öljyssä pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman ja saavat väriä.

 

2. Riko kulhoon kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kerma ja parmesaaniraaste. Kaada munakasseos parsojen päälle paistinpannulle.

 

3. Paista frittataa noin 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes kananmunat ovat hyytyneet. Nauti lämpimänä leivän kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 1