Savukalkkuna-sipulirullat

1399

750 ml

Nugan Dreamer’s Chardonnay

Australia > Riverina

-%

1399

750 ml

Nugan Dreamer’s Chardonnay

Australia > Riverina

-%

Ainekset

240 g Croissant tuoretaikinaa
1 kananmuna voiteluun
1 dl juustoraastetta

SAVUKALKKUNA-SIPULITÄYTE:
100 g savukalkkunaleikkeitä
1 keltasipuli
voita paistamiseen
2 tl fariinisokeria
1 tl paprikamaustetta
suolaa ja pippuria
2 rkl tuorejuustoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 175’C asteeseen.

Valmista savukalkkuna-sipulitäyte:

  1. Kuutioi ja hienonna savukalkkuna ja sipuli saman kokoiseksi hakkelukseksi.
  2. Kuullota kuutioita keskilämpöisellä pannulla voissa, kunnes sipulien rakenne pehmenee. Lisää pannulle fariinisokeri ja mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Jatka paahtamista, kunnes paistos on kuivunut. Anna täytteen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä kylmään sekoituskulhoon.
  4. Sekoita joukkoon huolellisesti tuorejuusto ja lisää kylmää tuorejuustoa tarvittaessa enemmän, jotta täyte ei vahingossakaan sula.
  5. Rullaa valmistaikinapötkö auki ja leikkaa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  6. Voitele palaset valmistamallasi kalkkuna-sipulitäytteellä ja rullaa croissantit kiinni.
  7. Riko kananmuna pieneen astiaan ja riko sen rakenne elintarvikepensselillä.
  8. Voitele rullat kananmunalla ja paista uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia kunnes taikina on kypsää ja lehtevää.

Tarjoile croissantit aamubrunssin yhteydessä tai herkullisena suolaisena välipalana.

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 6 rullaa
Erikoistyövälineet: elintarvikepensseli