Satay-kanavartaat ja kukkakaalicouscous

3389

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

3389

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

500 g broilerinrintafileitä
1 pussi Satay-kastiketta
2 rkl öljyä

 

Kukkakaalicoucous
1 kukkakaali
1 keltainen paprika
1 kurkku
75 g voita
2 rkl sitruunamehua

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmista vartaat: Jos käytät puisia grillitikkuja, laita ne ensimmäisenä likoamaan kylmään veteen. Leikkaa broilerifileet pitkittäin kapeiksi suikaleiksi ja marinoi Satay-kastikkeessa noin 5 minuuttia. Pujota marinoidut kanapalat liotettuihin bambutikkuihin.

 

2. Grillaa vartaita välillä käännellen noin 10 minuuttia. Ripauta kypsien vartaiden pinnalle hiutalesuolaa ja silputtua korianteria. Peitä foliolla, jotta vartaat eivät jäähdy ennen tarjoilua.

 

3. Valmistele couscous: Leikkaa kukkakaali kahtia. Poista lehdet ja kova kanta. Leikkaa isoiksi kukinnoiksi. Laita kukinnot tehosekoittimeen, kunnes kukkakaali on tasaista murua.

 

4. Kuutioi paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Kuumenna voi pannulla ja lisää kasvikset ja sitruunamehu. Anna paistua muutaman minuutin kevyesti sekoittaen. Tarkoitus on, että kukkakaali säilyttää rapeutensa, mutta saa kevyen värin.

 

Tarjoile vartaat lämpiminä couscousin ja ajankohtaisten kasvisten kanssa.

 

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4
Erikoistyövälineet: Varrastikkuja