Ainekset
200 g bratwurstia
1/2 kaali
2 porkkanaa
1/2 purjo
5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
ripaus suolaa ja pippuria
1 tl currya
oliiviöljyä paistamiseen
persiljaa koristeluun
VALMISTUSOHJE
Saksalainen makkarapata nautitaan tietysti saksalaisen viinin kera!
1. Aloita viipaloimalla kaali, purjo ja porkkana. Laita ainekset suoraan kattilaan ja kaada päälle vesi.
3. Anna veden kiehahtaa ja lisää joukkoon kanaliemikuutio ja mausta suolalla, pippurilla ja currylla. Lorauta pataan myös vaahterasiirappia. Anna padan porista rauhassa ja nesteen haihtua.
4. Kun kasvikset padassa ovat kunnolla pehmenneet, on aika ruskistaa pieneksi viipaloidut bratwurstit paistinpannulla öljyssä. Mausta makkarat currylla.
5. Lisää pataan viimeisenä bratwurstit. Koristele valmis annos tuoreella persiljalla!
Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 6