Saksalainen makkarapata

1248

750 ml

Ruppertsberger Imperial Pinot Noir

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

1248

750 ml

Ruppertsberger Imperial Pinot Noir

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

200 g bratwurstia

1/2 kaali

2 porkkanaa

1/2 purjo

5 dl vettä

1 kanaliemikuutio

ripaus suolaa ja pippuria

1 tl currya

oliiviöljyä paistamiseen

persiljaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Saksalainen makkarapata nautitaan tietysti saksalaisen viinin kera!

 

1. Aloita viipaloimalla kaali, purjo ja porkkana. Laita ainekset suoraan kattilaan ja kaada päälle vesi.

 

3. Anna veden kiehahtaa ja lisää joukkoon kanaliemikuutio ja mausta suolalla, pippurilla ja currylla. Lorauta pataan myös vaahterasiirappia. Anna padan porista rauhassa ja nesteen haihtua.

 

4. Kun kasvikset padassa ovat kunnolla pehmenneet, on aika ruskistaa pieneksi viipaloidut bratwurstit paistinpannulla öljyssä. Mausta makkarat currylla.

 

5. Lisää pataan viimeisenä bratwurstit. Koristele valmis annos tuoreella persiljalla!

 

Valmistusaika: 40 min

Annosmäärä: 6

Spread the love