Ruisnapit ja savusiika tahna

1298

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AOC Alsace

-%

1298

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AOC Alsace

-%

Ainekset

1 pussi ruisnappeja

Tahna:

300 g savusiikaa

100 g smetanaa

1 tl dijon sinappia

20 g silputtua salottisipulia

persiljaa

sitruunamehua

persiljaa

suolaa ja pippuri maun mukaan

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Poista siiasta nahka ja ruodot.
Murskaa tahnan ainekset tahnaksi tehosekoittimessa. Mausta suolalla, valkopippurilla ja sitruunamehulla maun mukaan
Anna tekeytyä jääkaapissa kannellisessa astiassa tarjoiluun saakka
Sipaise teelusikallinen tahnaa jokaiselle napille tai tarjoile tahna kulhosta ja dippaa napit tahnaan.

Resepti neljälle
Valmistusaika: 30min