Ainekset
500 g perunoita
2 porkkanaa
2 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
ripaus suolaa ja pippuria
150 g graavilohta
150 g ranskankermaa
kevätsipulia
VALMISTUSOHJE
Nämä röstit voi helposti valmistaa vaikkapa edellisen päivän perunoista!
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi. Voit myös käyttää edellisen päivän perunoita. Raasta kypsät perunat sekä porkkana kulhoon.
2. Lisää joukkoon kananmunat sekä korppujauho. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna voi pannulla ja muotoile perunaraasteesta röstejä. Paista röstejä kunnes ne saavat hieman väriä pintaan. Röstit kannattaa pitää pienen kokoisina, jotta ne ei hajoa paiston aikana. Röstit voi myös valmistaa uunissa tai ohukaispannussa.
4. Tarjoile röstit ranskankerman, graavilohen ja kevätsipulin kera. Voit lisätä annokseen tuoreita yrttejä oman mielesi mukaan.
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: alle 1 h