Röstit lohella

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

500 g perunoita

2 porkkanaa

2 kananmunaa

1 dl korppujauhoja

ripaus suolaa ja pippuria

150 g graavilohta

150 g ranskankermaa

kevätsipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nämä röstit voi helposti valmistaa vaikkapa edellisen päivän perunoista!

 

1. Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi. Voit myös käyttää edellisen päivän perunoita. Raasta kypsät perunat sekä porkkana kulhoon.

 

2. Lisää joukkoon kananmunat sekä korppujauho. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

3. Kuumenna voi pannulla ja muotoile perunaraasteesta röstejä. Paista röstejä kunnes ne saavat hieman väriä pintaan. Röstit kannattaa pitää pienen kokoisina, jotta ne ei hajoa paiston aikana. Röstit voi myös valmistaa uunissa tai ohukaispannussa.

 

4. Tarjoile röstit ranskankerman, graavilohen ja kevätsipulin kera. Voit lisätä annokseen tuoreita yrttejä oman mielesi mukaan.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: alle 1 h