Ainekset
500 g torttutaikinalevyjä
noin 250 g rosollia
(lisää halutessasi sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa)
VALMISTUSOHJE
Löytyykö kaapista rosollin jämät ja torttutaikinaa? Näistä ainesosista loihdit helposti rosollipiirakat!
1. Ota taikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan hyvissä ajoin. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi ja levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Nosta jokaisen taikinaneliön päälle rosollia. Voit viimeistellä halutessasi piirakat juustolla (esim. sinihomejuusto tai vuohenjuusto)
3. Paista piirakoita uunissa 200 asteessa noin 20 min, tai kunnes taikina on kohonnut ja saanut kauniin värin.
Valmistusaika: 30 min + taikinan sulatus