Rosollipiirakat

1049

1 L

Espiritu de Chile Cabernet Carmenere Shiraz kartonkitölkki

Chile

-%

1049

1 L

Espiritu de Chile Cabernet Carmenere Shiraz kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

500 g torttutaikinalevyjä

noin 250 g rosollia 

(lisää halutessasi sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Löytyykö kaapista rosollin jämät ja torttutaikinaa? Näistä ainesosista loihdit helposti rosollipiirakat!

 

1. Ota taikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan hyvissä ajoin. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

 

2. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi ja levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Nosta jokaisen taikinaneliön päälle rosollia. Voit viimeistellä halutessasi piirakat juustolla (esim. sinihomejuusto tai vuohenjuusto)

 

3. Paista piirakoita uunissa 200 asteessa noin 20 min, tai kunnes taikina on kohonnut ja saanut kauniin värin.

 

Valmistusaika: 30 min + taikinan sulatus

Spread the love