Riittoisa broileristroganoff

1399

750 ml

Lynx Barrel Fermented Chardonnay

Yhdysvallat > California

-%

1399

750 ml

Lynx Barrel Fermented Chardonnay

Yhdysvallat > California

-%

Ainekset

110 g kalkkunapekonia
1 keltasipuli ja valkosipulinkynsi
230 g tuore tai säilyke herkkusieniviipaleita
400 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 dl kuohukermaa + saman verran vettä
2 rkl sinappia
1 rkl tomaattipyreetä
1 kokonainen suolakurkku
ripaus suolaa ja mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa kalkkunapekoni pieniksi kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla rapeiksi. Siirrä hetkeksi syrjään.

 

2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulikuutioita ja valkosipulia kuumalla pannulla öljyssä ja lisää broilerisuikaleet pannulle, kun sipulien rakenne on pehmennyt. Ruskista broilerit ja lisää pannulle pekoni, herkkusienet ja mausteet, kun broileri on kokonaan kypsää. Kuumenna koko ajan sekoitellen.

 

3. Kaada kastikkeen joukkoon kerma ja kermapurkillinen vettä. Kun neste alkaa kiehua, lisää sinappi, tomaattipyree, hienonnettu suolakurkku ja mausteet. Madalla lieden lämpöä ja anna kastikkeen maustua noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

 

Tarjoile riittoisa broileristroganoff esimerkiksi puikulaperunamuusin ja etikkakurkkujen kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4