Riimipeuracrostinit

3548

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2020

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

-%

3548

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2020

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

-%

Ainekset

Riimipeura:
300 g peuran sisäfileetä
2 – 3 tl giniä
2 tl karkeaa merisuolaa
2 tl mustapippuria
1 tl rosmariinia

Lisäksi:
patonkia
oliiviöljyä
parmesaanituorejuustoa
rucolaa
puolukoita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Poista fileestä mahdolliset kalvot. Hiero fileeseen giniä. Murskaa morttelissa merisuola, mustapippurit ja rosmariini. Hiero mausteseos fileen pintaan.

 

2. Kääri filee tiukasti tuorekelmuun ja laita jääkaappiin 1 – 2 vuorokaudeksi maustumaan. Laita kevyt paino fileen päälle ja kääntele fileetä jokusen kerran maustumisen aikana.

 

3. Kun filee on maustunut, pyyhi pinta ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Voit myös pakastaa fileen myöhempää käyttöä varten.

 

4. Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele siivuille oliiviöljyä. Paahda patonkisiivuja uunissa 200 asteessa vajaa 10 minuuttia, kunnes pinta saa väriä.

 

Levitä patonkisiivuille parmesaanituorejuustoa, lisää päälle riimipeurasiivuja, rucolaa ja puolukoita.

 

Valmistusaika: 20 min (+ maustuminen)

Annosmäärä: 4

Alkuperäinen resepti ja kuva:
maistuisvarmaansullekin.blogspot.com