Riimipeuracrostinit

3198

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2018

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

3198

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2018

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

Ainekset

Riimipeura: 300 g peuran sisäfileetä 2 - 3 tl giniä 2 tl karkeaa merisuolaa 2 tl mustapippuria 1 tl rosmariinia Lisäksi: patonkia oliiviöljyä parmesaanituorejuustoa rucolaa puolukoita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Poista fileestä mahdolliset kalvot. Hiero fileeseen giniä.

Murskaa morttelissa merisuola, mustapippurit ja rosmariini. Hiero mausteseos fileen pintaan.

Kääri filee tiukasti tuorekelmuun ja laita jääkaappiin 1 – 2 vuorokaudeksi maustumaan. Laita kevyt paino fileen päälle ja kääntele filettä jokusen kerran maustumisen aikana.

Kun filee on maustunut, pyyhi pinta ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
Voit myös pakastaa fileen myöhempää käyttöä varten.

Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele siivuille oliiviöljyä. Paahda patonkisiivuja uunissa 200 asteessa vajaa 10 minuuttia, kunnes pinta saa väriä.

Levitä patonkisiivuille parmesaanituorejuustoa, lisää päälle riimipeurasiivuja, rucolaa ja puolukoita.

Alkuperäinen resepti ja kuva:
maistuisvarmaansullekin.blogspot.com