Ratatouille pasta

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

300 g pastaa (esim. spagetti)

1 paprika

1 pieni kesäkurpitsa

1 munakoiso

1 sipuli

1 valkosipuli

500 g tomaattimurskaa

oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

tuore timjami

parmesaania viimeistelyyn

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Ratatouille on klassikkoruoka ja tällä kertaa se tarjoillaan pastan kanssa! Tämä pasta maistuu myös kasvissyöjälle.

 

1. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

 

2. Kuullota sipulit kattilassa / reilun kokoisessa pannussa oliiviöljyssä ja lisää kasvikset. Paista, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet ja saaneet kauniin värin.

 

3. Lisää kattilaan tomaattimurska, timjami ja mausteet. Anna porista kannen alla rauhassa keskilämmöllä noin 15 minuutin ajan.

 

4. Keitä pasta ja lisää al dente pasta kasvispaistoksen sekaan. Anna vetäytyä hetki.

 

5. Tarjoile pasta parmesaaniraasteen kanssa!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30-45 min

Spread the love