Raputacot tuoreella mangolla

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/raputacot-tuoreella-mangolla/

Tulosta resepti

8 maissitortillaa

MARINOIDUT RAVUT:
2 purkkia jokiravunpyrstöjä suolaliemessä
2 limen mehu + kuori
1 tomaatti
½ tl suolaa
1 kypsä mango
1 pussi rukolaa
1 punainen paprika
koristeeksi tuoretta korianteria

Valmista ensin jokiravut:
Siivilöi jokiravunpyrstöt, mutta säästä liemi.
Raasta rapujen joukkoon limen kuoret ja mehusta mehu.
Poista tomaateista siemenet ja pilko pieniksi kuutioiksi.
Yhdistä  kaikki ainekset kulhossa ja mausta rapuliemellä ja suolalla.
Paista kypsiä rapuja kevyesti pannulla, jotta saat niihin kauniin paistopinnan.

Valmistele muut aineet:
Kuori ja poista mangosta siemen keskeltä.
Kuutioi pieniksi paloiksi.
Kuutioi myös punainen paprika ja pese rucola.
Revi korianterista lehtiä valmiiksi.

Paahda maissitortillat kuivalla pannulla molemmin puolin ja laita ne folion alle siksi aikaa, kunnes olet paistanut kaikki.
Täytä ravuilla, mangokuutioilla ja muilla aineilla, koristele tuoreella korianterilla.
Tarjoile mielesi mukaan raaka-aineilla hullutellen.
Lisää halutessasi vaikkapa avocadoa tai pinaattia!

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4-5