Raparperi-pekonisalaatti

1098

1 L

Espiritu de Chile Viajero Rose kartonkitölkki

Chile

-%

1098

1 L

Espiritu de Chile Viajero Rose kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

noin 4 raparperin vartta

1 pkt (170 g) pekonia

2 rkl ruokokidesokeri

150 g salaattisekoitus

150 g fetajuustoa

loraus balsamicosiirappia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tiesitkö, että raparperi toimii hyvin myös suolaisissa ruoissa? Tässä reseptissä pekoni kietaistaan raparperin ympärille ja grillataan!

 

1. Aloita kuorimalla raparperit ja leikkaa raparperit pituussuunnassa noin 3 osaan. Kuumenna grilli.

 

2. Kieputa raparperien ympärille pekonia. Ripottele päälle ruskeaa sokeria ja laita grilliin. Anna raparperien pehmentyä ja pekonin kypsyä rauhassa.

 

3. Laita tarjoiluastiaan valmis salaattisekoitus. Nosta grillistä salaatin päälle pekoniin kääräistyt raparperit. Murenna päälle fetajuustoa ja viimeistele annos balsamicosiirapilla.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30 min

Spread the love