Ainekset
1 paketti savupekonimakkaraa
0,5 kg keitettyä perunaa
ripaus suolaa
öljyä
kevätsipulia
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä kylmässä vedessä ensin tunnin verran, etteivät ne grillatessa syty palamaan.
1. Leikkaa makkarat noin senttimetrin paksuisiksi paloiksi. Leikkaa perunat saman kokoisiksi paloiksi kuin makkarat.
2. Laita makkarat ja perunat vuorotellen tikkuihin. Suolaa vartaat ja valele öljyllä.
3. Grillaa herkullisen rapeiksi ja ruskeiksi. Mausta vielä halutessasi esimerkiksi kuivatulla oreganolla.
Koristele tuoreella kevätsipulilla, ja tarjoile muiden grilliruokien, tai raikkaan salaatin kanssa.
Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 8 varrasta