Pyttipannuvartaat

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

Ainekset

1 paketti savupekonimakkaraa

0,5 kg keitettyä perunaa

ripaus suolaa

öljyä

kevätsipulia

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä kylmässä vedessä ensin tunnin verran, etteivät ne grillatessa syty palamaan.

 

1. Leikkaa makkarat noin senttimetrin paksuisiksi paloiksi. Leikkaa perunat saman kokoisiksi paloiksi kuin makkarat.

 

2. Laita makkarat ja perunat vuorotellen tikkuihin. Suolaa vartaat ja valele öljyllä.

 

3. Grillaa herkullisen rapeiksi ja ruskeiksi. Mausta vielä halutessasi esimerkiksi kuivatulla oreganolla.

 

Koristele tuoreella kevätsipulilla, ja tarjoile muiden grilliruokien, tai raikkaan salaatin kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 8 varrasta