Puolalainen zapiekanka

789

375 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry 375ml

Italia >DOC Prosecco

-%

789

375 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry 375ml

Italia >DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 esipaistettu patonki
3 rkl vegaanista tuorejuustoa
tuoretta ruohosipulia
vegaanista valkosipulimajoneesia

 

Herkkusienitäyte
3 isoa herkkusientä
1 sipuli ja valkosipulinkynsi
öljyä paistamiseen
1 tl vihreää pestoa

1 tomaatti
1 rkl vegaanista parmesaaniraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Zapiekanka on pizzan ja patongin yhdistelmä, joka nauttii valtaisaa suosiota Puolassa!

 

1. Esilämmitä uuni 175C asteeseen.

 

2. Valmista herkkusienitäyte: Hienonna herkkusienet, sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista kasviksia, kunnes sipulien rakenne pehmenee. Lisää pannulle pesto ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Siirrä syrjään, kun sienistä on haihtunut suurin osa nesteestä. Mausta seos parmesaaniraasteella ja sekoita yhtenäiseksi.

 

3. Halkaise patonki ja voitele puolikkaat tuorejuustolla. Jaa sienitäyte patongeille ja levitä tasaisesti. Asettele tomaatinsiivut leiville.

 

4. Paahda patonkeja uunin keskitasolla noin 8-10 minuuttia ja nosta jäähtymään.

 

5. Viimeistele zapiekanka -leivät tuoreella ruohosipulilla ja valkosipulimajoneesilla.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 2