Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa >Pfalz

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa >Pfalz

Ainekset

Valmiita torttutaikinalevyjä
Vuohenvalkohomejuustoa

Punajuuripesto
500 g säilöttyjä punajuuriviipaleita
1 valkosipulin kynsi murskattuna
kourallinen pinjansiemeniä
1 puntti tuoretta basilikaa
½ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
50 g Grana Padano juustoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Punajuuripesto
Paahda pinjansiemeniä leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä uunissa 200 asteessa kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean paahtuneen värin.
Laita sen jälkeen kaikki ainekset blenderiin ja aja sileäksi tahnaksi.

Kauli torttutaikinaa hiukan ohuemmaksi ja levitä sen jälkeen taikinalle punajuuripestoa ja murustele päälle vuohenjuustoa.

Kääri sen jälkeen taikinaa kuin tekisit kääretorttua. Leikkaa kääröstä noin 2-3 cm paksuja kiekkoja ja nosta kiekot uunipellille.

Paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi