Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

Valmiita torttutaikinalevyjä
Vuohenvalkohomejuustoa

Punajuuripesto
500 g säilöttyjä punajuuriviipaleita
1 valkosipulin kynsi murskattuna
kourallinen pinjansiemeniä
1 puntti tuoretta basilikaa
½ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
50 g Grana Padano juustoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Punajuuripesto

 

1. Paahda pinjansiemeniä leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä uunissa 200 asteessa kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean paahtuneen värin. Laita sen jälkeen kaikki ainekset blenderiin ja aja sileäksi tahnaksi.

 

2. Kauli torttutaikinaa hiukan ohuemmaksi ja levitä sen jälkeen taikinalle punajuuripestoa ja murustele päälle vuohenjuustoa.

 

3. Kääri sen jälkeen taikinaa kuin tekisit kääretorttua. Leikkaa kääröstä noin 2-3 cm paksuja kiekkoja ja nosta kiekot uunipellille.

 

Paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.

 

Valmistusaika: 35 min

Annosmäärä: 4

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi