Punajuuri-piparjuuridippi

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

3 punajuurta

3 valkosipulinkynttä

loraus oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

1 prk (175g) piparjuuri -tuorejuustoa

1 dl kreikkalaista jogurttia

1 rkl hunajaa

1 sitruunan mehu

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pinkki dippi ihastuttaa pirtsakalla värillään ja maullaan! Käytä punajuuri-piparjuuridippiä hummuksen tapaan dippailuun tai miksei vaikkapa levitteenä.

 

1. Kuori punajuuret ja pilko lohkoiksi. Ole varovainen ja käytä vaikkapa kumihanskoja, sillä punajuuri tahraa helposti. Laita punajuuret leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lisää pellille myös valkosipulinkynsiä. Ripottele päälle öljyä, suolaa ja pippuria. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

 

2. Uunin jälkeen anna punajuurien jäähtyä hetken. Soseuta paahtunet punajuuret ja valkosipulit piparjuurituorejuuston sekä kreikkalaisen jogurtin kera. Maista ja lisäile suolaa, pippuria, hunajaa sekä sitruunan mehua oman maun mukaan.

 

Tarjoile esimerkiksi naanleivän kanssa tai levitteenä! Voit viimeistellä dipin seesaminsiemenillä ja oliiviöljyllä.

 

Valmistusaika: 45 min

Spread the love